NT2. Cloetta Roosendaal.

De voorbereiding zit erop, het contract is getekend. Wij zijn er klaar voor!

Cloetta en Idiomas Taleninstituut sluiten een akkoord. 

Idiomas Taleninstituut gaat de medewerkers van Cloetta Roosendaal voorbereiden op het staatsexamen NT2. De komende maanden worden er in-company trainingen gegeven aan de medewerkers van Cloetta. Mede door de duidelijke en intensieve communicatie met de directie hebben wij een programma op maat gemaakt waardoor wij de medewerkers zo goed mogelijk gaan voorbereiden. 

Wat houdt het staatsexamen NT2 in?
De Staatsexamens Neder­lands als tweede taal (Nt2) zijn examens voor mensen die een andere moeder­taal spreken en op latere leeftijd Neder­lands hebben geleerd. Met een Diploma Staats­examens Nt2 laten zij zien dat ze de Neder­landse taal voldoende beheersen om in Nederland te werken of studeren. Zo kunnen zij bijvoorbeeld na het behalen van het examen intern solliciteren.

Heeft u ook pareltjes in het bedrijf die u voor een langere tijd wilt binden maar de taal nog niet voldoende beheersen? Neem dan gerust contact met ons op.

Tel: 06-12416915
Mail: ramon@idiomas.nl

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6813082891669573632