Bestuur businessclub Hc Tilburg.

Namens Idiomas maken deel uit van het bestuur van de businessclub van HC Tilburg. Graag stellen de leden zich aan u voor. (Van links naar rechts).

Paul Vosters van het bedrijf Mise en Place
Mise en Place biedt voor elk personeelsvraagstuk binnen de hospitality, de oplossing. Met enthousiaste en talentvolle medewerkers verzorgen wij dagelijks gastvrijheid op hoog niveau, bij de mooiste opdrachtgevers, zoals; Hotels, Cateraars, Voetbalstadion, Theaters en publieksevenementen.

Bob Hal van van het bedrijf Renova | BMW en MINI Dealer.
In onze showroom vindt u zowel nieuwe als gebruikte BMW en MINI modellen, de receptie, werkplaats en het magazijn. Daarnaast is Renova Tilburg officieel BMW M dealer en BMW M Motorsport dealer.
U vindt ons nieuwe pand vanaf 29 november 2021 aan de Driehuizendijk 1 te Tilburg. 

Marcel van de Rande van het bedrijf Flink Sports en voorzitter van ons bestuur. 
FLINK Sports is een onderdeel van FLINK Nederland en helpt ondernemers en sportclubs met alle energievraagstukken zoals; inkoop, verduurzaming, terug levering, groene stroom etc.
Als onafhankelijk intermediair voor de grootzakelijke markt kijken wij per locatie naar het verbruiksprofiel en bepalen samen de strategie en voorwaarden, altijd een eerlijk verhaal!

Patrick van den Hoek van het bedrijf Basic-it.
Brede én specialistische kennis en dienstverlening binnen het HRM- en ICT-landschap, daarin schuilt de kracht van BASIC-IT. Ons succes danken we aan gemotiveerde medewerkers met een no-nonsense mentaliteit, onze flexibiliteit en ons aanpassingsvermogen, een breed netwerk en de samenwerking die we altijd weten te vinden met kundige partners.

Ramón Meijer Val Rodriguez van het bedrijf Idiomas Taleninstituut.
Idiomas Taleninstituut is gespecialiseerd in taal en cultuur trainingen, bestemd voor zowel beginners als gevorderden. Flexibiliteit, kwaliteit en persoonlijke aandacht staan voorop. Idiomas kent een uitgebreid aanbod aan taalcursussen.

Jochen van Eijck van HC Tilburg.
De hockeyclub HC Tilburg is opgericht op 6 juli 2011 en is ontstaan uit een fusie van de 2 hockeyclubs TMHC Tilburg (2 oktober 1925) en TMHC Forward (17 december 1930). De fusieclub heeft op dit momenteel ruim 2500 leden.

Jip Krens van het bedrijf GETTON.
De wereld verandert snel. Het beïnvloedt de manier waarop we leven en samenwerken en hoe we zaken doen. Bij GETTON combineren we ervaring met frisse jonge hersens. We begrijpen uw bedrijf, we definiëren en brengen u naar het volgende niveau. Samen.