Cursus Duits

Taal & Cultuur | Duits

Als men denkt aan de Duitse taal worden als snel de landen Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk aangekaart. Toch zijn er veel meer landen waar Duits als officiële taal wordt erkend. Er zijn totaal 185 miljoen Duitssprekenden in de wereld. Hiervan spreken 105 miljoen mensen Duits als moedertaal en deze taal geldt hiermee als de grootste taal in de Europese Unie. Maar er is meer… Duits is de eerste taal in de medische wereld.

Duitse Taalcursussen

De Duitse trainingen worden gegeven door een Duitse native speaking docente, die gekwalificeerd is en jarenlange ervaring heeft op haar vakgebied. Vanaf het begin spreken we in de doeltaal, zodat u efficiënt en doelgericht de taal zult beoefenen.

De taalcursussen Duits zijn te volgen door de particuliere en zakelijke cursist, zowel individueel als in groepsverband. Voor de particuliere cursist kunnen wij op ieder gewenst niveau de Duitse taalcursus aanbieden. Ook voor de zakelijke cursist zijn cursussen te volgen, zoals bijv. zakelijk schrijven & zakelijk converseren, daarnaast zijn we tevens bekend met zakelijke Duitse omgangsvormen. Wanneer u wenst kunnen branchegerelateerde onderwerpen in de cursus aan bod komen.

In goed overleg met u bepalen wij de inhoud van de training. Aan de hand van uw wensen en behoeften creëren wij een complete training op maat. U bepaalt de uiteindelijke vorm!