Cursus Italiaans

Taal & Cultuur / Italiaans

Italië is wellicht een van de mooiste en meest veelzijdige landen ter wereld en daarom zo enorm populair bij enkele miljoenen toeristen die er jaarlijks op vakantie gaan. Het is een land dat erg in trek is bij ondernemers, gezinnen en cultuurliefhebbers. Het Italiaans wordt gesproken door 65 miljoen mensen, waarvan 59 miljoen mensen als moedertaal. Niet alleen in Italië en aangrenzende landen, maar tevens in kleinere mate op het Afrikaans en Amerikaans continent.

Italiaanse Taalcursussen

De Italiaanse trainingen worden gegeven door een Italiaanse native speaking docente, die gekwalificeerd is en jarenlange ervaring heeft op haar vakgebied. Vanaf het begin spreken we in de doeltaal, zodat u efficiënt en doelgericht de taal zult beoefenen.

De taalcursussen Italiaans zijn te volgen door de particuliere en zakelijke cursist, zowel individueel als in groepsverband. Voor de particuliere cursist kunnen wij op ieder gewenst niveau de Italiaanse taalcursus aanbieden. Ook voor de zakelijke cursist zijn cursussen te volgen, zoals bijv. zakelijk schrijven & zakelijk converseren, daarnaast zijn we tevens bekend met zakelijke Italiaanse omgangsvormen. Wanneer u wenst kunnen branchegerelateerde onderwerpen in de cursus aan bod komen.

In goed overleg met u bepalen wij de inhoud van de training. Aan de hand van uw wensen en behoeften creëren wij een complete training op maat. U bepaalt de uiteindelijke vorm!