Cursus Spaans

Taal & Cultuur | Spaans

Wanneer men aan de Spaanse taal denkt, wordt dit vaak geassocieerd met het land Spanje; de stad Barcelona, de castagnetten, de Spaanse keuken, de Costa Brava en noem maar op. Maar de Spaanse taal reikt verder dan alleen Spanje, zo is het voor 400 miljoen mensen de moedertaal en 100 miljoen mensen spreken Spaans als 2e taal. De meeste Spaanstaligen wonen tegenwoordig in Latijns-Amerika.

Spaanse Taalcursussen

De Spaanse trainingen worden gegeven door een Spaanse native speaking docente, die gekwalificeerd is en jarenlange ervaring heeft op haar vakgebied. Daarnaast heeft zij een sterke band met haar moederland en keert geregeld terug om haar kennis te verbreden en nieuwe ideeën op te doen.

De taalcursussen Spaans zijn te volgen door de particuliere en zakelijke cursist, zowel individueel als in groepsverband. Voor de particuliere cursist kunnen wij op ieder gewenst niveau de Spaanse taalcursus aanbieden. Ook voor de zakelijke cursist zijn cursussen te volgen, zoals bijv. zakelijk schrijven & zakelijk converseren, daarnaast zijn we tevens bekend met zakelijke Spaanse omgangsvormen. Wanneer u wenst kunnen branchegerelateerde onderwerpen in de cursus aan bod komen. Vanaf het begin spreken we in de doeltaal, zodat u efficiënt en doelgericht de taal zult beoefenen.

In goed overleg met u bepalen wij de inhoud van de training. Aan de hand van uw wensen en behoeften creëren wij een complete training op maat. U bepaalt de uiteindelijke vorm!