Cursus Russisch

Taal & Cultuur | Russisch

Rusland is voor vele onbekenden het land van uitgestrekte vlaktes en de twee belangrijkste steden ; Moskou & St. Petersburg. Het Russisch is één van de grootste talen ter wereld en de grootste cultuurtaal in Europa. Het Russisch valt binnen de Slavische taalgroep, waaronder ook de talen in Oost Europa vallen. Deze talen vertonen allen veel gelijkenis met elkaar. Er zijn in totaal 145 miljoen mensen die Russisch als moedertaal spreken en 110 miljoen mensen die Russisch als tweede taal beheersen.

Russische Taalcursussen

Sinds kort is het ook mogelijk om een Russiche taalcursus te volgen !

Idiomas biedt Russische taaltrainingen aan voor de particuliere en zakelijke markt alléén op individueel niveau, dit wegens de complexiteit van de Russiche taal. Voor de particuliere cursist is het mogelijk de beginselen van de Russiche taal en cultuur onder de knie te krijgen. Ook voor de zakelijke cursist zijn cursussen te volgen, zoals bijv. zakelijk schrijven & zakelijk converseren, daarnaast zijn we tevens bekend met zakelijke Russiche omgangsvormen. Wanneer u wenst kunnen branchegerelateerde onderwerpen in de cursus aan bod komen.

In goed overleg met u bepalen wij de inhoud van de training. Aan de hand van uw wensen en behoeften creëren wij een complete training op maat. U bepaalt de uiteindelijke vorm!