Cursus Engels

Taal & Cultuur | Engels

De Engelse taal is de belangrijkste internationale taal voor communicatie, wetenschap, luchtvaart, entertainment, toerisme, radio, diplomatie en in de zakenwereld. Er zijn tenminste 1 miljard mensen die de Engelse taal beheersen, waarvan 380 miljoen mensen als moedertaal. Zo geldt ook Engels voor het merendeel van Nederlandse bevolking als de tweede taal. Maar er is meer… Engels is dé taal die het meest gebruikt wordt in het digitale communicatieverkeer.

Engelse Taalcursussen

De Engelse trainingen worden gegeven door een Engelse native speaking docente, die gekwalificeerd is en jarenlange ervaring heeft op haar vakgebied. Vanaf het begin spreken we in de doeltaal, zodat u efficiënt en doelgericht de taal zult beoefenen.

Idiomas biedt Engelse taalcursussen aan voor de particuliere en zakelijke cursist, zowel individueel als in groepsverband. Voor de particuliere cursist kunnen wij op ieder gewenst niveau de Engelse taalcursus aanbieden. Ook voor de zakelijke cursist zijn cursussen te volgen , zoals bijv. zakelijk schrijven & zakelijk converseren, daarnaast zijn we tevens bekend met zakelijke Engelse omgangsvormen. Wanneer u wenst kunnen branchegerelateerde onderwerpen in de cursus aan bod komen.

In goed overleg met u bepalen wij de inhoud van de training. Aan de hand van uw wensen en behoeften creëren wij een complete training op maat. U bepaalt de uiteindelijke vorm!