Cursus Nederlands

Taal & Cultuur | Nederlands

Het Nederlands wordt soms de “kleinste wereldtaal” genoemd, wellicht niet zozeer vanwege het aantal sprekers, maar omdat het Nederlands in historisch opzicht bepaalde rollen van een wereldtaal heeft vervuld. Er zijn 23 miljoen mensen die Nederlands als moedertaal spreken en 4 miljoen die Nederlands als tweede taal spreken. Naast Nederland, België en de Antillen is de Nederlandse taal nog te vinden in de oude kolonies Indonesië & Suriname.

Nederlandse Taalcursussen

Idiomas geeft taalcursussen Nederlands voor diegenen die graag de Nederlandse taal willen leren zowel voor beginners als gevorderden. Idiomas kent twee soorten trainingen Nederlands: Nederlandse taal- & cultuur & Nederlands NT2 (Nederlands als tweede taal). Bij de taaltraining Nederlands worden de taal op het gewenste niveau aangeleerd. Bij de training Nederlands NT2 wordt u klaargestoomd voor het Nederlandse Staatsexamen NT2.

De taalcursussen Nederlands zijn te volgen door de particuliere en zakelijke cursist. Voor de particuliere cursist kunnen wij op ieder gewenst niveau de Nederlandse taalcursus aanbieden, dus ook op NT2 niveau. Ook voor de zakelijke cursist zijn cursussen te volgen , zoals bijv. zakelijk schrijven & zakelijk converseren, daarnaast zijn we tevens bekend met zakelijke Engelse omgangsvormen. Wanneer u wenst kunnen branchegerelateerde onderwerpen in de cursus aan bod komen.

In goed overleg met u bepalen wij de inhoud van de training. Aan de hand van uw wensen en behoeften creëren wij een complete training op maat. U bepaalt de uiteindelijke vorm!