Cursus Pools

Taal & Cultuur / Pools

Veel Nederlandse bedrijven zien grote kansen en breiden uit naar Polen. Vooral de Logistieke sector is erg actief in Polen en Nederland. Dat geldt ook voor uitzendbureaus. En met succes, momenteel zijn duizenden immigranten met een Poolse achtergrond in Nederland aan het werk. Dat is natuurlijk super! Veel bedrijven kiezen er daarom voor om een cursus Pools te volgen om de werksfeer, werk veiligheid én prestaties te verbeteren.

Poolse Taalcursussen

De Poolse trainingen worden gegeven door een Poolse native speaking docente, die gekwalificeerd is en jarenlange ervaring heeft op haar vakgebied. Vanaf het begin spreken we in de doeltaal, zodat u efficiënt en doelgericht de taal zult beoefenen.

De taalcursussen Pools zijn te volgen door de particuliere en zakelijke cursist, zowel individueel als in groepsverband. Voor de particuliere cursist kunnen wij op ieder gewenst niveau de Poolse taalcursus aanbieden. Ook voor de zakelijke cursist zijn cursussen te volgen, zoals bijv. zakelijk schrijven & zakelijk converseren, daarnaast zijn we tevens bekend met zakelijke Poolse omgangsvormen. Wanneer u wenst kunnen branchegerelateerde onderwerpen in de cursus aan bod komen.

In goed overleg met u bepalen wij de inhoud van de training. Aan de hand van uw wensen en behoeften creëren wij een complete training op maat. U bepaalt de uiteindelijke vorm!