Cursus Frans

Taal & Cultuur / Frans

De Franse taal kent een enorme verspreiding in de wereld. Zo wordt er in de Franse taal niet alleen gesproken over ‘croissants’ en ‘baguettes’, maar ook over ‘couscous’. Denk bijvoorbeeld alleen al aan het continent Afrika & landen als België, Zwitserland en Canada. Frans wordt door 75 miljoen mensen als moedertaal gesproken en er zijn in 300 miljoen mensen die de taal machtig zijn.

Franse Taalcursussen

De Franse trainingen worden gegeven door een Franse native speaking docente, die gekwalificeerd is en jarenlange ervaring heeft op haar vakgebied. Vanaf het begin spreken we in de doeltaal, zodat u efficiënt en doelgericht de taal zult beoefenen.

De taalcursussen Frans zijn te volgen door de particuliere en zakelijke cursist, zowel individueel als in groepsverband. Voor de particuliere cursist kunnen wij op ieder gewenst niveau de Franse taalcursus aanbieden. Ook voor de zakelijke cursist zijn cursussen te volgen, zoals bijv. zakelijk schrijven & zakelijk converseren, daarnaast zijn we tevens bekend met zakelijke Franse omgangsvormen. Wanneer u wenst kunnen branchegerelateerde onderwerpen in de cursus aan bod komen.

In goed overleg met u bepalen wij de inhoud van de training. Aan de hand van uw wensen en behoeften creëren wij een complete training op maat. U bepaalt de uiteindelijke vorm!